PERSONAL TRAINING: (35,- per les)

Veel mensen denken dat een personal trainer niet voor hen is weggelegd. Dat het iets is voor beroemde mensen. Dat wás ook zo, maar de persoonlijke fitnesscoach burgert steeds meer in.

De meeste fitnesscentra bieden tegenwoordig personal trainingen aan. Personal training thuis is een andere groeiende trend. Een afspraak met een trainer maakt het makkelijker om je work-out te plannen en ook echt te doen. Het is bovendien gemakkelijker om je doelen te bereiken met een privé-trainer.


Wat is een personal trainer?

Een personal trainer kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.


Praktisch gezien kun je personal trainers het best omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen. Steeds meer trainers ondernemen ook actie tegen stress, roken en een slecht dieet en kunnen je helpen om andere slechte gewoonten af te leren.


Iets voor jou?

ML Training Club geeft Personal Trainingen op doordeweekse dagen tijdens daluren en op zondagochtend. Dit kan op locatie of bij ons op het Clubhuis, waar jij je prettig bij voelt. Train je liever in je eigen tuin, geen probleem!

Onze Personal Trainingen zijn maar 35,- per les. Dat is een stuk goedkoper dan de meeste sportscholen. Een keer proberen?

Neem vrijblijvend eens contact op!