šŸ’„Meet our trainersšŸ’„ Yoga docente. Hoi hoi! Ik ben Anouk Moonen, 37 jaar en woon met mijn man en 2 kinderen in Rosmalen. Sinds een tijdje geef ik Hatha Yoga bij ML Training Club. In januari ben ik begonnen aan een opleiding tot yoga docent. Voor mij de eerste stapjes op een nieuw en lang pad. Omdat ik zelf heb ervaren hoeveel positief effect de beoefening van yoga heeft op lichaam en geest, wil ik dit heel graag overbrengen op anderen. Mijn lessen zijn een combinatie van fysieke inspanning en bewuste ontspanning. Mijn doel is mede om rust, kracht en zelfreflectie te geven. Leer dmv yoga je lijf en je geest goed kennen en respecteren. NamastĆ© šŸ™šŸ»

šŸ’„Meet our trainersšŸ’„ HIIT Circuit en HIIT Boks trainer. Hi! Ik ben NoĆ«l Merks 26 Jaar en woon in Den Bosch. Sinds een paar maanden (ivm Corona) weer actief trainer bij ML training club en verzorg ik de HITT boksen & HITT circuit. Nu zo'n 6 jaar in de sport branche, begonnen als stagiaire bij health city. Met de opleiding sport & bewegingscoƶrdinator 4 met als specialisatie Personal training. Daarnaast functioneel Voeden en Coachen gedaan via Chivo kennisinstituut. En nu op dit moment 2 jaar als personal trainer & coach met een eigen bedrijf. Daarnaast heb ik ambities om wedstrijden te gaan doen in het bodybuilding. Het maximale uit een menselijk lichaam halen is het hoogst haalbare voor mij. Mijn motto Work hard, Play hard

šŸ’„Meet the TeamšŸ’„ Hi ik ben Dylan! Dylan geeft sinds begin 2020 de techniek (kick)bokslessen op dinsdagavond. "Het lesgeven is begonnen doordat ik met mensen werk voor mijn werk als ambulant en woonbegeleider. Ik beoefen zelf de sport ook al wat jaartjes (fitness/bootcamp/kickboksen). Ik merkte al snel dat ik graag bezig ben met mijn cliĆ«nten in de vorm van sport en bewegen. Zo zijn eigenlijk de 1op1 lessen begonnen. Later is dit uitgebreid naar groepslessen voor fitnessscholen en bedrijven. Op de achtergrond heb ik nog wat verdieping gezocht in de vorm van cursussen, gericht op het therapeutische stuk achter het sporten. Ik vind het super om voor een groep te staan, mensen te helpen/motiveren en het beste uit zichzelf te laten halen."