Hi!

Wij zijn Mats en Cathelijne. Allebei van origine en kinds af aan erg sportief. Cathelijne heeft hockey gespeeld op hoog niveau en Mats speelde tennis en behoorde tot de beste van Nederland. Na het beëindigen van deze sport carrières wegens andere interesses op dat moment, wel altijd actief blijven sporten.

Mats heeft vorig jaar dan ook zijn eerste officiële kickbokspartij gevochten. Daarnaast gaf hij al enige tijd vrijwillig les in de sportschool waar hij zelf al jaren traint. Hij gaf daar bootcamps, circuittrainingen en helpt (nog altijd) bij boks- wedstrijden en lessen voor kids en volwassenen. Het afgelopen jaar besloot hij de sprong te wagen. Hij besloot zijn huidige baan in de logistiek stop te zetten, diploma's te behalen en volledig voor zijn eigen geluk te gaan, andere enthousiasmeren met zijn sportiviteit. We kunnen zeggen dat dat erg aanstekelijk werkt!

Cathelijne heeft de afgelopen jaren in Amsterdam gewoond en geleefd. Hierbij velen sporten beoefend en geprobeerd. De trend van 45 minuten workouts bevielen haar ontzettend goed. Echter merkte ze dat zij en de mensen om haar heen van de ene naar de andere sport fladderde. Een paar weken boksen, dan spinning, dan hardlopen, dan weer personal training om onbetaalbare abonnementen of strippenkaarten te kopen en deze inmiddels allemaal zijn verlopen. De afwisseling is ontzettend leuk, ook buiten sporten na een dag op kantoor vind ze heerlijk. Echter mistte ze een sport die ze kon beoefenen die alles had.

Zo ontstond het idee voor ML Training Club. De afwisseling met zowel, circuittrainingen, bootcamp achtige oefeningen, boksen, buiten sporten en cardio afgewisseld met kracht, dat is ML Training Club. In 45 minuten helemaal stuk gaan en het wordt nooit saai!

Inmiddels zijn wij op weg naar een mooie community te bouwen, waarbij 95% van de mensen die een proefles hebben genomen, vandaag de dag nog steeds bij ons trainen en daar zijn we trots op!

Kom je ook een keer meedoen?

Wij hopen je snel te zien!

Mats en Cathelijne